Het huren van springkastelen maakt je kinderfeest af

Plan je een verjaardags-, communie- of lentefeest voor je zoon of dochter? Heeft je kind zijn of haar vriendjes uitgenodigd voor een spetterende namiddag plezier in de tuin? Neem dan Cadé onder de arm voor het huren van springkastelen in Vichte waardoor het feest van je oogappel eentje om nooit te vergeten wordt!

Kinderfeest of bedrijfsevent

Til het kinderfeestje van je kapoen naar een hoger niveau door het plaatsen van een leuk springkasteel in jouw tuin. Je zoon of dochter en de vriendjes zullen nooit eerder zo’n leuk feestje gekend hebben. Bovendien kan je ook je bedrijfsfeest een kindvriendelijke touch geven door het huren van springkastelen. Doe je een opendeurdag? Wens je een bedrijfsbarbecue te geven? Denk dan ook aan de allerkleinste bezoekers. Cadé in Vichte helpt je graag verder.

Verhuurprijzen per dag

De springkastelen zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Wens je een springkasteel in de vorm van een olifant of voetbal? Alles kan!

springkasteel vissen €75.00
springkasteel indoor vissen €75.00
springkasteel draken €125.00
springkasteel eenhoorn €125.00

Te huur van vrijdagavond tot zondagavond

springkasteel vissen €125.00
springkasteel vissen indoor €125.00
springkasteel draken €175.00
springkasteel eenhoorn €175.00

Te huur van maandag tot vrijdagmiddag

springkasteel vissen €125.00
springkasteel vissen indoor €125.00
springkasteel draken €175.00
springkasteel eenhoorn €175.00

 

Wens je het kinderfeest nog een extra duwtje in de rug te geven? Ga dan voor kinderanimatie bij je thuis. Bovendien kan je via de website ook een kijkje nemen van wat de online verkoop van feestkledij inhoudt. Vergeet ook de pagina met promoties van kledij niet te checken!