Een spectaculaire intocht van Sinterklaas

Laat je kinderen een magisch sinterklaasfeest beleven door de intocht van Sinterklaas uit Vichte tot in de puntjes voor te bereiden. Cadé helpt je hiermee graag verder. Neem contact op voor meer informatie!

Geslaagd bezoek van Sinterklaas

Je kan niet enkel bij Cadé terecht voor de verkoop van carnavalskledij, maar je kan ook andere kostuums verkrijgen bij deze specialist. Zo staat deze verhuurfirma je graag bij om een schitterend sinterklaasfeest voor de allerkleinsten te organiseren. Wens je materiaal of kostuums voor de zwarte pieten of de heilige man zelf te huren? Dan ben je hier aan het juiste adres. De intocht van Sinterklaas was nog nooit zo mooi! Een mijter, baard en staf kan allemaal verkregen worden bij Cadé in Vichte. Net als de muts, pofbroek en zak van zwarte piet. Deze firma denkt aan elk klein detail voor een geslaagd bezoek van de Sint.

Sinterklaas in de winkel

Tijdens de Sinterklaasperiode duikt de goedheilig man regelmatig op in winkels of shoppingcentra. Ook hiervoor kan je terecht bij Cadé. Neem contact op voor meer informatie en huur zowel de kledij als de accessoires in voor jouw team. Bovendien kan je hier ook terecht voor het totaalpakket zodat alles voor jou geregeld wordt. De kinderen die langskomen in jouw winkel, zullen zich deze unieke en fijne ontmoeting nog lang herinneren.

Ben je benieuwd wat Cadé voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen of wens je de prijs te bespreken? Klik dan snel door naar de contactpagina en maak een afspraak! Bovendien kan je bij deze firma ook terecht voor kinderanimatie bij je thuis of het huren van springkastelen voor de verjaardag van je oogappel.

form-Intocht Sinterklaas