Kledij op maat

Op zoek naar kostuums en kledij op maat regio Vichte? Spring dan zeker eens binnen bij Cadé. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van unieke kostuums. Deze worden handgemaakt voor een nog mooier resultaat.

Op maat van jouw wensen

Bij Cadé ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte kostuums. Hier krijg je altijd unieke stuks die volledig naar jouw smaak gepersonaliseerd worden met handgemaakte decoratie en noem maar op. Cadé gaat steeds professioneel te werk om voor jou het perfecte kostuum te creëren. Er wordt steeds dezelfde werkzijze gehanteerd voor een gegarandeerd topresultaat! Eerst en vooral worden jouw maten genomen zodat het kostuum perfect rond jouw lichaam past. Daarna maakt Cadé een ontwerp aan de hand van een tekening. Na jouw goedkeuring wordt het proefstuk gemaakt. Hierna kan nog aan gesleuteld worden geheel naar jouw wens. Uiteindelijk zal jouw uniek en definitief stuk gemaakt worden.

Contact opnemen

Het juiste kostuum vinden is niet altijd even evident. Voor elke vraag en wens kan Cadé de gepaste oplossing voorzien en realiseert alle maatwerk helemaal op jouw maat. Dit alles rekening houdend met jouw persoonlijke smaak, wensen, budget, voorkeur voor kleur en materiaal en noem maar op. Wens je dus kostuums en kledij op maat? Neem dan snel contact op met Cadé uit Vichte.